Menu Zavřeno

V úterý 30. srpna v hradecké restauraci Artičok proběhlo setkání kandidátů koaličního projektu HRADEC ROZUMEM. Na místě byli přítomni zástupce všech kandidujících, či podporujících subjektů, tedy strany PRO, Svobodných, Cesty odpovědné společnosti, politického hnutí BOS, Švýcarské demokracie, Strany Soukromníků a bezpartijních nezávislých kandidátů.

Setkání uvedl lídr kandidátky Mgr. Ing. Zdeněk Cvejn a po úvodní řeči otevřel debatu nad politickým programem, se kterým jde HRADEC ROZUMEM do zářijových komunálních voleb.

Akce proběhla v přátelském duchu  a tvůrčí atmosféře, volební štáb představil a prodiskutoval s kandidáty strategii pro poslední měsíc před volbami. Zároveň byla všem představena grafická podoba propagačních materiálů, které budou použity ve finální fázi kampaně.

HRADEC ROZUMEM je tak organizačně připraven na nejdůležitější část předvolebního dění a jeho kandidáti se již těší na setkávání s občany na stánku i mimo něj v rámci naplánované kontaktní kampaně.